Recht in je Stad:

betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar, voor particulier en mkb.

Dag, mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Monique Ferwerda en het recht is mijn passie maar nog meer dan dat help ik u en bedrijven graag met het oplossen van een juridisch conflict. En dat betekent niet altijd het starten van een rechtszaak; als het mogelijk  is, vermijd ik het liever in uw belang! Rechtszaken zijn namelijk kostbaar in tijd en geld, stressvol en soms teleurstellend.  Mijn specialiteit is de onderhandeling in te gaan met uw tegenpartij ; met de "juridische stok"achter de deur worden zeer vaak bevredigende eindresultaten bereikt.  Met al bijna 20 jaar (proces) ervaring zijn velen u voorgegaan . Recht in je Stad werkt voornamelijk virtueel ; het is de reden waarom dit bedrijf de meest concurrerende prijzen biedt op het gebied van de juridische dienstverlening. U krijgt echt waar voor uw geld. Klik op onze diensten voor de prijzen van onze dienstverlening.